Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig
- 30 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser, lauwarm
- 1 ½ TL Salz
- 400 g Weizenmehl, universal
- 1 TL Zucker
- 20 g frische Germ (½ Würfel), zerkrümelt
Belag für Margherita
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 30 g natives Olivenöl extra
-
500
g Tomaten, reif, in Stücken
of 500 g stückige Tomaten (Dose) - 40 g Tomatenmark
- ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Zucker
- ½ - 1 TL Oregano, getrocknet, nach Geschmack
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Balsamico-Essig
- 200 g Mozzarella, in Würfeln
- 3 - 4 Zweiglein frisches Basilikum, Blättchen abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2878 kJ / 687 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45 min
Cremige Brokkolisuppe mit Grünkern
35 min
Knoblauch-Kartoffel-Tätschli
45 min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35 min
Champignonsauce
30 min
Beerenshake
20 min
Erdbeer-Maulwurfkuchen
5h
Erfrischender Bohneneintopf (XXL)
1h 10min
Blüten-Focaccia
1 godz. 45 min
Brotchips mit Knoblauchmarinade
35 min
Erdäpfelgratin
1 godz. 15 min
Germstrudel mit Walnussfüllung
2 Std. 30 Min