Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g pistácio s/ casca
- 140 g sobras de pão cortado em pedaços
- 10 g manjericão
- 120 g leite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 50 g talo de aipo
-
60
g bolbo de aipo cortado em pedaços
of 60 g nabo cortado em pedaços - 50 g manteiga
- 500 g carne de vaca picada
- 250 g carne de porco picada
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- ½ laranja, só a raspa
- 2 ovo
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 550 g massa folhada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 555 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Empadão de vitela com azeitonas
1h 40min
Pastéis recheados com carne
2h 15min
Sanduíche com pasta de fiambre em pão de forma
11u. 50min
Lasanha
1h 10min
Bolinhas de carne, salada de tomate e coentros
25 min
Bacalhau no pão gratinado
1h
Folhados de carne
1h 10min
Empada de frango mediterrânica
50min
Empada de Páscoa
5h 20min
Empada folhada de carne
1h 45min
Piza bolonhesa fechada
1h 15 min
Bacalhau à abade de Priscos
50min