Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 220 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 20 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza (y algo más para trabajar la masa)
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de aceite de oliva
Relleno
- 2 cebollas en cuartos (aprox. 400 g)
- 50 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 300 g de acelgas (hojas y parte de la penca) troceadas
- 150 g de chorizo en rodajas
- 120 g de panceta fresca de cerdo en dados (1-2 cm)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1043 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 8.84 g
- Koolhydraten
- 9.28 g
- Vetten
- 19.68 g
- Vezels
- 1.62 g
Alternatieve recepten
Bica de Castro Caldelas
1 Std. 20 Min
Masa para empanada con levadura
1 Std. 20 Min
Empanada de maíz con berberechos
1 Std. 15 Min
Empanada integral con algas y pulpo
1 Std. 30 Min
Empanada gallega de manzana
3 Std. 45 Min
Empanada de raxo
2 Std. 30 Min
Empanada de bacalao y manzana
1 godz. 40 min
Roscón gallego
1 Std. 30 Min
Empanada de maíz con vieiras
1 Std. 30 Min
Empanada rellena de patata, pulpo y langostinos
1 Std.
Empanada de sardinas
1 Std. 15 Min
Empanada de maíz con congrio
2 Std.