Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nussboden
- Butter zum Einfetten
- 250 g brauner Zucker
- 270 g Haselnüsse
- 8 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
- 40 g Wasser
- 100 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
Creme und Fertigstellung
- 7 Blätter weiße Gelatine
- 600 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Ei
- 20 g Wasser
- 2 Tropfen Rumaroma
- 40 g Zucker
- 60 g Haselnusskrokant
- 6 EL Rum, braun (ca. 60 g)
- 10 g Kokosraspeln (optioneel)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2234 kJ / 534 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aprikosen-Bienenstich
5h
Kloster-Cremetorte
12h
Nuss-Biskuit-Torte mit Himbeersahne
3h
Käse-Sahne-Torte
6 godz.
Betrunkener Isidor (Rum-Nuss-Schnitte)
2h 30min
Biskuit
1h 30min
Mandelnougat-Schokoladen-Kuchen
3h 50min
Panamatorte
2h 30min
Käse-Sahne-Torte
2h
Himmlisches Manna
2h
Schokoladentorte
4h
Apfel-Sandkuchen mit Mandeln
1h 10min