Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nussboden
- Butter zum Einfetten
- 250 g brauner Zucker
- 270 g Haselnüsse
- 8 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
- 40 g Wasser
- 100 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
Creme und Fertigstellung
- 7 Blätter weiße Gelatine
- 600 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Ei
- 20 g Wasser
- 2 Tropfen Rumaroma
- 40 g Zucker
- 60 g Haselnusskrokant
- 6 EL Rum, braun (ca. 60 g)
- 10 g Kokosraspeln (optioneel)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2234 kJ / 534 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfelkuchen
1 Std.
Bienenstich
5h 30min
Nusskuchen
1h 10min
Käsekuchen
1 Std. 30 Min
Apfelkuchen satt
1 Std. 30 Min
Erdbeersahnetorte
6 Std. 30 Min
Betrunkener Isidor (Rum-Nuss-Schnitte)
2 Std. 30 Min
Apfel-Nuss-Torte
4h 30min
Nusskuchen
1 Std.
Aprikosen-Mandel-Torte
3 Std.
Champagner-Trüffel-Torte
14ωρ.
Flockentorte
2 godz. 25 min