Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 20 g di acqua + q.b. q.b. per inumidire
- 250 g di miele
- 100 g di uvetta, ammollata in acqua tiepida per 20 minuti e strizzata
- 100 g di mandorle, sgusciate e pelate
- 100 g di nocciole, sgusciate e pelate
- 100 g di gherigli di noci
- 70 g di frutta mista candita a pezzetti
- 350 g di farina tipo 00
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 10096 kJ / 2413 kcal
- Eiwitten
- 49.3 g
- Koolhydraten
- 321.7 g
- Vetten
- 112.1 g
- Vezels
- 25.4 g
Alternatieve recepten
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Ciambellone alla frutta secca
55p
Ciambelline al vino rosso passito
1u.
Pomodori ripieni di riso basmati
1u.
Cantucci
1h 50 min
Lu frustingu
18 Std.
Crescia al formaggio
3u. 10min
Cantucci integrali cioccolato e nocciole
50min
Pizza di pasqua dolce
3u.
Castagnole
1u. 20min
Tozzetti
1u. 30min
Ciambelline al vino rosso
1u.