Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 20 g di acqua + q.b. q.b. per inumidire
- 250 g di miele
- 100 g di uvetta, ammollata in acqua tiepida per 20 minuti e strizzata
- 100 g di mandorle, sgusciate e pelate
- 100 g di nocciole, sgusciate e pelate
- 100 g di gherigli di noci
- 70 g di frutta mista candita a pezzetti
- 350 g di farina tipo 00
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 10096 kJ / 2413 kcal
- Eiwitten
- 49.3 g
- Koolhydraten
- 321.7 g
- Vetten
- 112.1 g
- Vezels
- 25.4 g
Alternatieve recepten
Pomodori ripieni di riso basmati
1 Std.
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Cantucci
1 Std. 50 Min
Maritozzo romano
11h
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Parrozzo
1 Std. 10 Min
Crescia al formaggio
3u. 10min
Ciambelline al vino rosso
1 Std.
Castagnole
1 Std. 20 Min
Arista all'arancia
8 godz. 35 min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 Min
Ciambelline al vino rosso passito
1 Std.