Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 20 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar)
- 400 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 250 g de agua
-
1
cucharadita de azúcar
of 1 cucharadita de melaza de cebada malteada -
20
g de levadura prensada fresca
of 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 400 g de harina de fuerza
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
Cobertura
- aceite de oliva virgen extra para engrasar
- 125 g de mozzarella fresca (1 bola) en trozos
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
-
250
g de tomate sin semillas cortado en trozos
of 250 g de tomate troceado en conserva - 1 ramita de albahaca fresca (solo las hojas limpias y secas)
- 1 cucharadita de sal
Terminación
- 50 g de champiñones frescos laminados
- 50 g de corazones de alcachofa en aceite
- 30 g de aceitunas negras sin hueso
- 30 g de jamón de York en lonchas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 10778 kJ / 2576 kcal
- Eiwitten
- 86.1 g
- Koolhydraten
- 321.8 g
- Vetten
- 113.9 g
- Vezels
- 23.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza de verduras asadas
2h 25min
Calzone vegetariano
1h 50min
Pizza cuatro quesos
1 Std. 30 Min
Panzerotti a la romana
1 Std.
Pizza blanca con rúcula
1 Std. 30 Min
Pizza marinera
1 Std. 40 Min
Pizza de pepperoni, emmental y champiñones
1h 20min
Calzone margarita con huevo
2h 50min
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1h 45min
Pizza diavola
2h 15min
Pizza caprichosa
2 godz. 40 min
Pizza de jamón y champiñones
1h 45min