Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de patata en trozos de 2-3 cm
- 250 g de agua
-
25
g de levadura prensada fresca
of 2 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada (10 g) - 1 cucharadita de azúcar
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar)
- 350 g de harina de fuerza
- 150 g de harina
- 1 cucharadita de sal
- 2 dientes de ajo
- 200 g de tomates cherry en mitades
- 1 pellizco de orégano seco
- 1 cucharada de sal gorda
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 827 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 3.7 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 668.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia rellena
4h 20min
Coca de verduras
40min
Coca de verduras
30min
Bao buns a la catalana
2h
Pan milhojas de sobrasada y queso
2h 10min
Rollerpizza
1h
Pan de cañada (pan plano con aceite)
50min
Tarta flambeada alsaciana
1h 5min
Focaccia con manzana al tomillo
2h 10min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min
Coca de recapte (Cataluña)
1h 15min
Focaccia de aceitunas negras
1h 35min