Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 300 g Hartweizengrieß
- 350 g Wasser
-
¼
Würfel Hefe (10 g)
of 1 TL Trockenhefe - 1 TL Zucker
- 300 g Weizenmehl Type 550
- 2 gestr. TL Salz
- Olivenöl zum Einfetten
Belag und Fertigstellung
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Braten
-
50
g Pecorino, jung, in Stücken
of 50 g Provolone (ital. Schnittkäse), pikant, in Stücken - 1 Knoblauchzehe
- 30 g natives Olivenöl
-
400
g geschälte Tomaten, in Stücken
of 400 g stückige Tomaten - 1 TL Salz
- 5 Blätter Basilikum
- 1 TL Oregano, getrocknet
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 680 kJ / 162 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Ricotta-Gnocchi mit Tomatensauce
1 Std. 40 Min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2h 50min
Mini-Pizzen alla Marinara
2h 10min
Gnocchi alla romana
1 Std.
Calzone mit Schinken, Salami und Champignons
1 Std. 40 Min
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2 Std. 30 Min
Focaccia di Mandorla
2h
Crêpes mit Kräuter-Käse-Creme
1h 30min
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2h 50min
Calzoni mit Gemüse und Schinken
1 godz. 45 min
Teigtaschen mit Ricotta und Salsiccia
1 godz. 45 min
Dille und Feta Fladenbrot
1 Std. 20 Min