Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Dill, abgezupft
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 80 g geräucherte Putenbrust, in Scheiben
- 250 g Quark, 20% Fett
- 200 g Frischkäse
- 3 hart gekochte Eier, gepellt, halbiert
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 354 kJ / 85 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachs-Ei-Aufstrich
30 min
Ei-Schinken-Aufstrich
35 min
Käsecreme mit Schinken
5 min.
Schinkenaufstrich Teewurst-Style
10 Min
Kichererbsen-Frischkäse-Aufstrich
10 Min
Eier-Puten-Aufstrich
20 Min
Käse-Dill-Aufstrich
5 min.
Gurken-Schinken-Aufstrich
10 Min
Quark-Ei-Aufstrich
10 Min
Lachs-Ei-Aufstrich
30 min
Blumenkohl-Aufstrich
30 min
Schinkencreme
5 min.