Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 100 g de azúcar
- 50 g de agua
- 4 yemas de huevo
- 350 g de chocolate amargo, en trozos
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 1995 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sorbete de fruta congelada
10 min
Pay de limón express
15 min
Pastel rayado
3 Std.
Postre al vaso: Crumble de chocolate con chile y reducción de frutos rojos
4h 10 min
Gomichelas
25 menit
Galletas Sarah Bernhardt
14ωρ.
Helado de dulce de leche
12j
Pastel de merengue y mousse de chocolate
2 godz. 30 min
Cobertura de cocoa con grenetina
30min
Helado de chocolate
12j
Orejitas bañadas en chocolate
2 Std.
Helado de cheesecake
13 Std.