Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa lêveda
- 100 g leite
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 170 g farinha tipo 65
Napolitanas
- 340 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 80 g água
- 2 ovos
- 75 g açúcar
- 1 c. chá de sal
- 100 g manteiga (100 g à temperatura ambiente, 250 g fria em bloco)
-
300
g chocolate de leite em barras
of 300 g chocolate p/ culinária em barras - 30 - 40 g amêndoas laminadas
- Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
- Geleia de maçã q.b. p/ dar brilho
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 847.2 kJ / 202.5 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 112.7 mg
Alternatieve recepten
Bolo mármore
1 Std. 10 Min
Croissants
2 Std.
Carcaças
1 Std. 50 Min
Pães de leite ao vapor com chocolate
3h 30min
Tripas
55 min
Massa folhada de chocolate
1h 40 min
Gressinos com dip de chocolate branco
25 min
Pão com chocolate
2 Std.
Brioches divertidos
1 Std.
Bolo zebra
55 min
Corintias
1 Std. 30 Min
Bolas de Berlim
2h 40min