Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Palmiers
- 200 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 200 g manteiga cortada em cubos pequenos e congelada
- 1 pitada de sal
- 90 g água muito fria
- 200 g açúcar
Coberturas de chocolate
- 60 g óleo
- 120 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 120 g chocolate de leite partido em pedaços
- 120 g chocolate branco partido em pedaços
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 763.3 kJ / 182.4 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 13.5 mg
Alternatieve recepten
Bombons de creme de chocolate e avelã
2h
Pão de alho
1h 15min
Bolacha brownies
55min
Gelado com crocante de chocolate e avelã
8 godz. 30 min
Pão com chocolate
2h
Gelado de baunilha com cobertura de chocolate
24h
Napolitanas de chocolate
4h 40min
Cookies de chocolate
45min
Gelado de avelã com molho de chocolate
9 Std.
Gelado de nata
8 godz.
Affogato de chocolate
10min
Croissants
2h