Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa choux
- 190 g farinha
- 20 g cacau em pó
- 120 g água
- 630 g leite
- 100 g manteiga
- 1 pitada de açúcar
- 1 pitada de sal
- 4 ovos batidos
- 400 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 150 g açúcar
- 2 ovos
- 2 gemas de ovo
- ½ c. chá de essência de baunilha
Cobertura de chocolate
- 150 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 50 g água
- 50 g manteiga
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1154.2 kJ / 275.9 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 50.6 mg
Alternatieve recepten
Profiteroles
1 Std. 30 Min
Mini éclairs de framboesa
3h
Massa choux
1 Std. 30 Min
Choux crocante de chocolate e creme de avelã
9 godz. 15 min
Macarons de chocolate
2 Std.
Árvore de Natal de profiteroles
1 godz.
Creme de pasteleiro
15min
Bolas de Berlim
2 Std. 40 Min
Crepes
35 min
Brioche com creme de chocolate e avelã
2 Std.
Torta marmoreada de tiramisu
3h
Churros com chocolate quente
45 min