Apparaten en Accessoires
Temperar chocolate
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
250 g
Ingrediënten
-
chocolate p/ culinária (70% cacau), partido em pedaços250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Natrium
11 mg
Eiwitten
4.2 g
Calorieën
2008.3 kJ /
480 kcal
Vetten
30 g
Vezels
5.9 g
Verzadigd vet
17.8 g
Koolhydraten
63.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chocolate
59 recepten
Portugal
Portugal
Chocolate
59 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je dit ook leuk...
Licor de caramelo
72u.
Café dalgona
15min
Ganache
20min
Honeycomb
1u. 30min
Queijo quark com dica para queijo-creme
15u. 20min
Molho de caramelo
1u. 30min
Ovos da Páscoa recheados
1u. 45min
Mel de tâmaras
35min
Bolo de ananás em ramequins a vapor
55min
Licor de café
5min
Caramelos
2u.
Bombons de creme de chocolate e avelã
2u.