Apparaten en Accessoires
Temperar chocolate
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
250 g
Ingrediënten
-
chocolate p/ culinária (70% cacau), partido em pedaços250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Natrium
11 mg
Eiwitten
4.2 g
Calorieën
2008.3 kJ /
480 kcal
Vetten
30 g
Vezels
5.9 g
Verzadigd vet
17.8 g
Koolhydraten
63.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chocolate
59 recepten
Portugal
Portugal
Chocolate
59 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je dit ook leuk...
Ganache
20 Min
Frango desfiado
5 Min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 Min
Caramelizar 400-500 g de cebola
50 Min
Refogar 200 g de cebola
25 Min
Saltear 200 g de cebola
20 Min
Molho de caramelo
1 Std. 30 Min
Ovos da Páscoa recheados
1 Std. 45 Min
Mistura de especiarias italiana
5 Min
Bombons de creme de chocolate e avelã
2 Std.
Bombons de licor
1 Std. 30 Min
Bombons de avelã e amêndoa
1 Std.