Apparaten en accessoires
Risoto de garoupa com manjericão
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u.
6 doses
Ingrediënten
-
queijo parmesão80 g
-
água mais q.b. p/ o arroz800 g
-
sal1 c. chá de
-
postas de garoupa600 g
-
limão só a casca½
-
hortelã2 pés de
-
pimenta rosa mais q.b. p/ guarnecer1 c. chá de
-
azeite40 g
-
cebola120 g
-
dentes de alho2
-
50 g vinho brancosidra50 g
-
tomate em pedaços200 g
-
manjericão fresco mais q.b. p/ guarnecer10 folhas de
-
arroz p/ risoto300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
634.4 mg
Eiwitten
28.3 g
Calorieën
1702.9 kJ /
407 kcal
Vetten
11.5 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
3.4 g
Koolhydraten
45.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
150 receitas - As melhores de 2016
156 recepten
Portugal
Portugal