Beef Burgundy
TM6 TM5 TM31

Beef Burgundy

4.2 (80 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 250 g brown onion, cut into halves
  • 3 garlic cloves
  • 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 1 sprig fresh thyme
  • 20 g olive oil
  • 200 g shortcut bacon rashers, cut into strips (approx. 3 x 1 cm)
  • 800 g beef chuck steak, cut into cubes (3-4 cm)
  • 1 tbsp plain flour
  • 1 dried bay leaf
  • 400 g carrots, cut into slices (5 mm)
  • 250 g red Burgundy wine
  • 1 tsp salt, plus extra to taste
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
  • 200 g button mushrooms, brushed clean and cut into halves

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1270.7 kJ / 302.6 kcal
Eiwitten
36.4 g
Koolhydraten
8.5 g
Vetten
9.1 g
Verzadigd vet
2.6 g
Vezels
4.2 g
Natrium
1149.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r99022