Apparaten en accessoires
Cornos de gazela
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
30 unidades
Ingrediënten
Massa
-
farinha350 g
-
ovo1
-
manteiga120 g
-
água de flor de laranjeira60 g
Recheio
-
açúcar230 g
-
amêndoa s/ pele200 g
-
água de flor de laranjeira20 g
-
clara de ovo1
-
Farinha q.b. p/ polvilhar
-
Água q.b. p/ pincelar
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 unidade
Natrium
5.6 mg
Eiwitten
2.9 g
Calorieën
596.9 kJ /
142.7 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
2.4 g
Koolhydraten
17.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Bimby® na Rota das Descobertas
65 recepten
Portugal
Portugal