Apparaten en accessoires
Sphères glacées au caramel de café
Voorbereiding. 15min
Totaal 24u.
8 portions
Ingrediënten
Le caramel de café
-
100 g de sucre en poudre
-
50 g d'espresso chaud
-
15 g de beurre doux
La crème glacée
-
4 jaunes d'œufs
-
75 g de sucre en poudre
-
300 g de lait
-
50 g de liqueur d'amande type Amaretto
-
200 g de crème liquide 35% m.g. très froide
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3.3 g
Calorieën
1066 kJ /
255 kcal
Vetten
14.8 g
Koolhydraten
27.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Desserts glacés
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk