Apparaten en accessoires
Colomba pasquale alle mandorle
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
12 porzioni
Ingrediënten
-
160 g di burro + q.b. per imburrare
-
200 g di mandorle a lamelle
-
20 g di zucchero a velo
-
8 albumi a temperatura ambiente
-
300 g di zucchero
-
300 g di mandorle pelate
-
150 g di farina tipo 00
-
½ bustina di lievito in polvere per dolci
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
13.1 g
Calorieën
2155 kJ /
515 kcal
Vetten
34.9 g
Vezels
5.6 g
Koolhydraten
39.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Buona Pasqua
8 recepten
Italië
Italië