Apparaten en accessoires
Lagane, ceci e vongole
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porzioni
Ingrediënten
-
1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
-
300 g di vongole fatte spurgare in acqua e sale
-
350 g di ceci bianchi lessi
-
400 g di acqua
-
1 spicchio di aglio
-
40 g olio extravergine di oliva
-
1 peperoncino piccante fresco
-
320 g di pasta secca tipo lagane o pappardelle
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
16.7 g
Calorieën
1937 kJ /
463 kcal
Vetten
13.6 g
Vezels
7.3 g
Koolhydraten
73.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Il mare in tavola
10 recepten
Italië
Italië