Apparaten en accessoires
Le pain au lait
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
30 tranches
Ingrediënten
-
300 g de lait
-
2 c. à café de levure boulangère sèche, émiettée,20 g de levure boulangère fraîche émiettée,
-
20 - 60 g de sucre en poudre
-
550 g de farine
-
1 ½ c. à café rase de sel
-
1 œuf légèrement battu, pour la dorure
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 tranche
Natrium
126.8 mg
Eiwitten
2.8 g
Calorieën
398.2 kJ /
95.2 kcal
Vetten
2.1 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraten
16.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Atelier recette cadeau
8 recepten
Frankrijk
Frankrijk