Apparaten en accessoires
Wit Brood
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 45min
12 porties
Ingrediënten
Voordeeg
-
water50 g
-
verse gist5 g
-
1 el honingsuiker1 el
-
bloem110 g
Brooddeeg
-
water300 g
-
verse gist20 g
-
bloem540 g
-
zout2 afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
396.3 mg
Eiwitten
7.3 g
Calorieën
863 kJ /
206 kcal
Vetten
1.1 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
41.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De smaak van ambachtelijk brood
6 recepten
Benelux
Benelux