Apparaten en accessoires
Minicannelés au foie gras
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
20 pièces
Ingrediënten
-
200 g de foie gras de canard cuit
-
250 g de lait entier
-
25 g de beurre en morceaux
-
3 pincées de sel
-
1 pincée de quatre-épices
-
1 pincée de poivre de Sichuan
-
75 g de farine
-
5 g d'huile végétale
-
1 œuf
-
50 g de vin blanc moelleux
-
25 g de cognac
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 morceau
Natrium
13.2 mg
Eiwitten
1.6 g
Calorieën
120.3 kJ /
28.7 kcal
Vetten
1.6 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
1.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Apéro de Noël
16 recepten
Frankrijk
Frankrijk