Apparaten en accessoires
Matjesaufstrich mit Roter Bete
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
20 Portionen
Ingrediënten
-
Apfel rotschalig, geachtelt1
-
Rote Bete, gekocht in Stücken150 g
-
Zwiebel (75 g), halbiert1
-
Zitronensaft20 g
-
Saure Sahne100 g
-
Quark150 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Dill abgezupft3 Stängel
-
Matjesfilets gewürfelt400 - 500 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
313 kJ /
75 kcal
Vetten
5 g
Vezels
0.4 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Frisch gestrichen
24 recepten
Duitsland
Duitsland