Apparaten en accessoires
Costillar de ternera con glaseado de miel y romero
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 15min
8 raciones
Ingrediënten
Glaseado de miel y romero
-
10 - 12 ramitas de romero fresco
-
5 ramitas de tomillo fresco
-
1 cucharada de mostaza
-
40 g de mantequilla
-
140 g de miel
Costillar de ternera
-
3000 - 3500 g de lomo alto de buey en una pieza (ver sugerencia)
-
1 cucharada de sal gorda
-
1 cucharadita de pimienta molida
-
romero fresco
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 ración
Natrium
344.7 mg
Eiwitten
88.1 g
Calorieën
2610 kJ /
624 kcal
Vetten
23.9 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
10.8 g
Koolhydraten
15.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 180
60 recepten
Spanje
Spanje