Magret de pato con foie y salsa de Pedro Ximénez

4.4 8 beoordeling
Voorbereiding. 2u.
Totaal 2u. 30min
6 raciones

Ingrediënten

  • 100 g de higos secos (sin el rabito y en mitades)
  • 40 g de azúcar
  • 20 g de vinagre de jerez
  • 200 g de vino Pedro Ximénez
  • 2 magrets de pato
  • 200 g de nata (35% de grasa)
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 120 - 125 g de foie mi-cuit de pato (en rodajas de 1 cm)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 299.7 mg
Eiwitten 13.8 g
Calorieën 1602 kJ / 383 kcal
Vetten 22.9 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 10.6 g
Koolhydraten 23.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...