Apparaten en accessoires
Vieira con parmentier de ibérico y Pedro Ximénez
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 raciones
Ingrediënten
-
100 g de aceite de girasol
-
150 g de vino Pedro Ximénez
-
1 hueso de jamón ibérico
-
400 g de agua
-
500 g de patatas peladas en dados de 1,5 cm
-
380 g de nata
-
1 pellizco de sal en escamas
-
1 - 2 cucharada de aceite de oliva
-
8 vieiras con coral abiertas transversalmente
Montaje
-
4 - 8 lonchas de jamón ibérico
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
1729.6 mg
Eiwitten
43.6 g
Calorieën
4041 kJ /
965 kcal
Vetten
71.3 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
29.1 g
Koolhydraten
32.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 180
60 recepten
Spanje
Spanje