Apparaten en accessoires
Crêpes à la compote d’abricots secs
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 pièces
Ingrediënten
-
60 g de farine de seigle
-
1 pincée de sel
-
1 œuf
-
250 g de lait demi-écrémé
-
100 g d'abricots secs
-
50 g de jus d'orange
-
50 g d'eau
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pièce
Natrium
89.9 mg
Eiwitten
6.6 g
Calorieën
711.6 kJ /
170.1 kcal
Vetten
1.9 g
Vezels
3.9 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
31.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Petits plats pour diabétiques
45 recepten
Frankrijk
Frankrijk