Apparaten en accessoires
Bolo de chocolate riscado
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
12 doses
Ingrediënten
Bolo
-
Manteiga q.b. p/ untar
-
farinha tipo 55 mais q.b. p/ polvilhar100 g
-
fermento p/ bolos1 c. chá de
-
cacau em pó45 g
-
sal1 pitada de
-
ovos9
-
açúcar300 g
Recheio
-
açúcar30 g
-
natas c/ 35% de gordura bem frias600 g
-
limão só o sumo½
-
leite condensado cozido370 g
-
leite10 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 dose
Natrium
165.9 mg
Eiwitten
10.4 g
Calorieën
2006.8 kJ /
479.6 kcal
Vetten
25.6 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
14.6 g
Koolhydraten
55.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Bimby® Bolos e Sobremesas
56 recepten
Portugal
Portugal