Apparaten en accessoires
Cake aux canneberges
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
8 portions
Ingrediënten
-
3 œufs
-
50 g d'édulcorant
-
180 g de farine à pain multi-céréales
-
1 sachet de levure chimique
-
150 g d'huile de tournesol
-
50 g de canneberges déshydratées
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
216.7 mg
Eiwitten
5.6 g
Calorieën
1323.5 kJ /
316.3 kcal
Vetten
21.3 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
2.7 g
Koolhydraten
27.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Petits plats pour diabétiques
45 recepten
Frankrijk
Frankrijk