Apparaten en accessoires
Gnocchi in Tomaten-Mascarpone-Sauce
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet30 g
-
Basilikum, frisch abgezupft15 g
-
Zwiebeln halbiert70 g
-
Knoblauchzehe1
-
stückige Tomaten, aus der Dose400 g
-
Wasser70 g
-
Salz nach Geschmack1 ½ - 2 TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 TL
-
Gnocchi (Fertigprodukt)800 g
-
Sonnenblumenöl3 EL
-
Mascarpone250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
2123 mg
Eiwitten
20 g
Calorieën
4037 kJ /
964 kcal
Vetten
50 g
Vezels
15.8 g
Verzadigd vet
20 g
Koolhydraten
101 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Comfort Food
16 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk