Apparaten en accessoires
Semisfere di frittata ai porri
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
8 pezzi
Ingrediënten
-
100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
50 g di porro a pezzi
-
8 uova
-
25 g di burro + q.b.
-
500 g di acqua
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pezzo
Natrium
366 mg
Eiwitten
13.6 g
Calorieën
726.2 kJ /
173.6 kcal
Vetten
12.2 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
5.8 g
Koolhydraten
1.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Bimby Nester
28 recepten
Italië
Italië