Apparaten en accessoires
Pesto rosso
Voorbereiding. 2min
Totaal 15min
2 portions
Ingrediënten
-
50 g de pignons de pin
-
140 g de tomate séchée à l'huile
-
15 g de basilic frais
-
2 gousses d'ail
-
50 g de parmesan en morceaux
-
150 g d'huile d'olive extra vierge
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 2 portions
Natrium
1039.4 mg
Eiwitten
45.4 g
Calorieën
9339.1 kJ /
2232.1 kcal
Vetten
199.9 g
Vezels
19.4 g
Verzadigd vet
34.3 g
Koolhydraten
88.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Les pestos
9 recepten
Frankrijk
Frankrijk