Apparaten en accessoires
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
6 portie
Ingrediënten
-
rode paprika's in vieren gesneden, steeltje en zaadjes verwijderd4
-
verse chilipepers2
-
uien in rondjes gesneden (5mm)2
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie voor te besprenkelen
-
rundvlees biefstuk1000 g
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
zout1 snuifje
Rode pepersaus
-
olijfolie120 g
-
zout naar smaak1 snuifje
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
461 mg
Eiwitten
35 g
Calorieën
1900 kJ /
454 kcal
Vetten
32 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Zomer BBQ
10 recepten
Benelux
Benelux