Apparaten en accessoires
Vollkorneck
Voorbereiding. 10min
Totaal 20u.
45 Scheiben
Ingrediënten
-
Roggenkörner150 g
-
Dinkelkorn150 g
-
Weizenkörner400 g
-
Wasser700 g
-
Backferment Spezial-Backferment (z.B. von Sekowa)1 ½ TL
-
Sonnenblumenkerne60 g
-
Salz3 gestr. TL
-
Weizenmehl50 g
-
Butter zum Einfetten
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
2 g
Calorieën
248 kJ /
59 kcal
Vetten
1 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feste feiern
109 recepten
Duitsland
Duitsland