Apparaten en accessoires
Lachs-Ei-Aufstrich
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
12 Portionen
Ingrediënten
-
Wasser400 g
-
Eier8
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Frischkäse200 g
-
Seelachsschnitzel (Lachsersatz), abgetropft180 g
-
Zitronensaft20 g
-
Pfeffer2 Prisen
-
Pistazien, gesalzen, geschält gehackt2 EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
10 g
Calorieën
594 kJ /
142 kcal
Vetten
11 g
Vezels
0.4 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feste feiern
109 recepten
Duitsland
Duitsland