Apparaten en accessoires
Matjesfilets in Rotweinsud
Voorbereiding. 15min
Totaal 12u.
24 Portionen
Ingrediënten
-
Pfefferkörner, schwarz1 EL
-
Wasser400 g
-
Rotwein400 g
-
Rotweinessig800 g
-
brauner Zucker400 g
-
Lorbeerblätter4
-
Wacholderbeeren1 EL
-
Pimentkörner1 EL
-
rote Zwiebeln in feinen Ringen4
-
Matjesfilets24
-
Dill3 Bund
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
13 g
Calorieën
985 kJ /
235 kcal
Vetten
11 g
Vezels
0.4 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feste feiern
109 recepten
Duitsland
Duitsland