Apparaten en accessoires
Gaspacho de courgette au pesto
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 portions
Ingrediënten
-
400 g d'eau
-
1200 g de courgettes en tronçons
-
3 ½ c. à soupe de pesto de basilic
-
200 g de feta émiettée
-
24 feuilles de basilic frais
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
343.4 mg
Eiwitten
7.9 g
Calorieën
735.5 kJ /
175.8 kcal
Vetten
12.9 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
5.8 g
Koolhydraten
8.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Best of Gaspachos et soupes sucrées
13 recepten
Frankrijk
Frankrijk