Apparaten en accessoires
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
8 porties
Ingrediënten
-
melk350 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
ei1
-
verse gist20 g
-
havermeel150 g
-
rijstmeel volkoren150 g
-
aardappelzetmeel100 g
-
tapioca zetmeel80 g
-
xanthaangom1 ½ el
-
zout10 g
-
Cheddar kaas in blokjes (2 cm)150 g
-
spek alle soorten, in blokjes (1 cm)120 g
-
knoflookteentje1
-
ui in vier gesneden50 g
-
olijfolie20 g
-
rode paprika in stukken gesneden (3 cm x 3 cm)80 g
-
tomaten vers of uit blik, in stukjes gesneden (2 cm)100 - 120 g
-
olijven, zwart, ontpit in plakjes gesneden (0,5 cm)30 g
-
2 eetlepels melkeierdooier1
-
sesamzaad, zwart5 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
883 mg
Eiwitten
16.1 g
Calorieën
2206.8 kJ /
527.5 kcal
Vetten
27.8 g
Vezels
4.9 g
Verzadigd vet
12.2 g
Koolhydraten
53.8 g