Apparaten en accessoires
Calzone Napolitano
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 40min
4 unidades
Ingrediënten
Masa
-
450 g de agua
-
20 g de levadura prensada fresca desmenuzada
-
20 g de azúcar
-
aceite de oliva para engrasar
-
700 g de harina de fuerza
-
10 g de sal
Relleno
-
400 g de mozzarella fresca
-
120 g de tomate tamizado (passata)
-
70 - 80 g de salami en rodajas
-
2 - 3 ramitas de albahaca fresca
Salsa de tomate con pepperoni
-
15 g de aceite de oliva
-
50 g de pepperoni
-
300 g de tomate tamizado (passata)
-
2 pellizcos de pimienta negra molida
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 unidad
Natrium
2161.7 mg
Eiwitten
60.6 g
Calorieën
5291 kJ /
1264 kcal
Vetten
47.9 g
Vezels
7.6 g
Verzadigd vet
21.9 g
Koolhydraten
146.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 179
50 recepten
Spanje
Spanje