Apparaten en accessoires
贵州酸汤火锅汤料
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
2 人份
Ingrediënten
-
蒜头50 克
-
大葱20 克
-
姜 姜片10 克
-
菜籽油30 克
-
番茄 切小块250 克
-
红酸汤汁200 克
-
水800 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
30.7 mg
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
809.4 kJ /
193.5 kcal
Vetten
15.4 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraten
13.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
年度热门食谱精选2025
10 recepten
China
China