Apparaten en accessoires
Aperol Sour avec mousse d'aquafaba
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
2 portions
Ingrediënten
-
2 citrons jaunes
-
30 g de sucre et 1 c. à café
-
200 g de glaçons et plus pour le service
-
155 g d'Aperol
-
70 g de liquide de pois chiches, en conserve (aquafaba)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
9.2 mg
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
713.6 kJ /
170.6 kcal
Vetten
0.2 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
28.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Je passe en mode chef en un clin d'œil
30 recepten
Benelux
Benelux