Apparaten en accessoires
Poulet-Nudel-Suppe
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Petersilie, flachblättrig frisch (ca. 20 g)1 Bund
-
Suppengemüse (Sellerie, Karotten, Lauch), 200 g in Stücken (3 cm)600 g
-
Pouletunterschenkel, mit Haut500 g
-
Wasser1200 g
-
Salz15 g
-
Knoblauchzehe angedrückt1
-
Zwiebeln geachtelt100 g
-
Sojasauce (optioneel)10 g
-
Pimentkörner (Nelkenpfeffer), ganz5
-
Wacholderbeeren2
-
Lorbeerblatt, frisch1
-
schwarze Pfefferkörner10
-
100 g Pasta, getrocknet, Sorte FideliniSuppennudeln100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
1900 mg
Eiwitten
30 g
Calorieën
1503 kJ /
359 kcal
Vetten
12 g
Vezels
3.9 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Choche wiä no niä.
203 recepten
Zwitserland
Zwitserland