Apparaten en accessoires
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
3 Portionen
Ingrediënten
-
Petersilie, frisch (optioneel) gewaschene und getrocknete Blätter1 Bund
-
Knoblauchzehen3
-
roter Chili, alle Sorten1
-
Olivenöl, nativ70 g
-
Wasser620 g
-
Salz1 - 1 ½ TL
-
Spaghetti (Kochzeit 9-10 Minuten)320 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
987 mg
Eiwitten
14.3 g
Calorieën
2562.6 kJ /
612.5 kcal
Vetten
24.8 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
3.9 g
Koolhydraten
82 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Choche wiä no niä.
203 recepten
Zwitserland
Zwitserland