Apparaten en accessoires
Pochierte Vanillebirnen mit Vanillesauce und gebackenen Streuseln
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
6 Portion
Ingrediënten
Gebackene Streusel
-
Mandeln20 g
-
Butter in Stücken40 g
-
Zucker40 g
-
40 g KokosmehlWeissmehl40 g
Lorbeer-Vanillesauce
-
Milch300 g
-
Eigelb4
-
Zucker50 g
-
Lorbeerblatt, frisch5
Pochierte Birnen
-
Wasser250 g
-
Weisswein, trocken500 g
-
Mandellikör, alle Sorten20 g
-
Zucker30 g
-
Sternanis1
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt1
-
Birne fest, geschält (Sorte Conference)6
-
Vollrohrzucker (oder Rohzucker)120 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
50 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
2080 kJ /
497 kcal
Vetten
13 g
Vezels
8.9 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
79 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Choche wiä no niä.
203 recepten
Zwitserland
Zwitserland