Apparaten en accessoires
Fonduta di Parmigiano Reggiano
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 porzioni
Ingrediënten
-
200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 30 mesi)
-
250 g di latte
-
30 g di burro
-
30 g di farina tipo 00
-
1 cucchiaino di sale
-
1 pizzico di pepe + q.b.
-
1 tuorlo
-
30 g di panna (min. 30% di grassi)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
20.7 g
Calorieën
1494 kJ /
357 kcal
Vetten
26.7 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
9.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Giro d'Italia
13 recepten
Italië
Italië
Ricette filanti
10 recepten
Italië
Italië