Apparaten en accessoires
Fettuccine Alfredo
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
pecorino romano in pieces, plus extra to garnish6 oz
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil divided, to taste3 - 4 tsp
-
salt plus 1-2 pinches to season, to taste (see Tip)¼ tsp
-
dried fettuccine pasta12 oz
-
unsalted butter in pieces5 oz
-
heavy whipping cream5 oz
-
chopped parsley to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1077 mg
Eiwitten
25.7 g
Calorieën
3645.8 kJ /
871.4 kcal
Vetten
56.2 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
34.2 g
Koolhydraten
66.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pasta Favorites
23 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten