Apparaten en accessoires
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 portie
Ingrediënten
Amandel kruimel
-
amandel, in vlokken20 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)40 g
-
suiker40 g
-
40 g bloemkokosnoot bloem40 g
Laurierblad Crème Anglaise
-
melk300 g
-
eierdooiers4
-
suiker50 g
-
verse laurierbladeren gehalveerd5
Peren in witte wijn en siroop
-
water250 g
-
witte wijn, droog500 g
-
amandel likeur20 g
-
suiker30 g
-
steranijs1
-
vanillestokje in de lengte doorsnijden1
-
peren type conference (zie tip)6
-
bruine suiker120 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
50.4 mg
Eiwitten
5.9 g
Calorieën
2080 kJ /
497.1 kcal
Vetten
12.5 g
Vezels
8.9 g
Verzadigd vet
6.5 g
Koolhydraten
78.9 g