Apparaten en accessoires
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 20min
4 portie
Ingrediënten
-
ossenhaas biefstuk (ongeveer 180-200 g per stuk, 3 cm dik)4
-
zout2 tl
-
zwarte peper, gemalen¾ tl
-
tijm, verse4 takjes
-
water om zakken onder te dompelen
-
1 afgestreken theelepel ascorbinezuur (vitamine C in poeder), (van een halve citroen)citroensap, vers geperst (van een halve citroen)30 g
-
sjalot50 g
-
dragon, vers alleen bladeren1 - 2 takjes
-
witte wijn, droog50 g
-
witte wijnazijn1 el
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus 1 el extra om te bakken200 gram
-
eierdooiers4
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1365.4 mg
Eiwitten
70.9 g
Calorieën
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Vetten
95.7 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
48.6 g
Koolhydraten
4.4 g