Apparaten en accessoires
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
Voorbereiding. 25min
Totaal 25min
4 portie
Ingrediënten
-
verse peterselie afgeplukt10 g
-
water1500 g
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
droge rode linzen400 g
-
komkommer200 g
-
tomaten300 g
-
verse munt afgeplukt10 g
-
verse basilicum afgeplukt10 g
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
skyr (typisch IJslands melkproduct)300 g
-
zout1 - 1 ½ tl
-
peper, gemalen½ tl
-
citroensap10 g
-
chilipoeder¾ tl
-
feta kaas verkruimeld100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1168 mg
Eiwitten
37 g
Calorieën
2081 kJ /
497 kcal
Vetten
8 g
Vezels
12.2 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
73 g